Onze werkwijze van verkoop en productie van uw interieur en meubelstuk .

 Als u in onze showroom  komt, dan kunt u het beste eens vrijblijvend rond lopen en onze meubels bekijken, en een indruk krijgt wat wij allemaal kunnen maken.

U ziet hier  verschillende meubelstukken die wij gemaakt hebben. Als u deze heeft bekeken en u weet ongeveer wat u mooi vind dan kunt u met ons doornemen wat verder uw wens is van uw meubelstuk (extra lade's, bepaalde hoogte, kleur, enz.).Het complete interieur van beejwilmachantiek is ook door ons gemaakt, door eerst een 3d tekening te maken.

Aan de hand van die informatie kunnen wij een prijs indicatie maken, vind u de prijs en het meubelstuk interresant, dan gaan wij een tekening op schaal maken, hierdoor krijgt u met het meubel dat in onze showroom staat een goed beeld hoe het er uit komt te zien. Is deze tekening gemaakt dan maken wij opnieuw een afspraak bij u thuis of in onze showroom en kunnen we de laatste details bespreken zoals : beslag, kleur, en afwerking.

Is dit alles duidelijk dan maken wij een exacte prijsopgave. Dit doen wij in fases omdat bij ons alles mogelijk is en dus prijzen van beslag, kleur altijd anders zijn, door de grote keuze mogelijkheid (blanke afwerking, olieen, lakken, met kleur, beslag rvs, design, oudelook grepen, enz).

Dus u kunt bij ons zelf uw meubelstuk samenstellen niet alleen het model maar ook uitstraling. Dat wil zeggen dat u een interieur krijgt dat niemand heeft, dus niet het zelfde als vrienden of buren, u stelt naar u wens een meubelstuk samen. Een woonkamer of badkamer, slaapkamer een eigen stempel opdrukken dat is wat u bij ons kunt realiseren. Dit heeft alleen wat meer tijd nodig om alles door te nemen, maar u koopt ook niet iedere dag een nieuw meubelstuk.  Tevens kunnen we in overleg met u een 3d tekening maken van uw woonkamer waardoor u bijna precies het gevoel krijgt hoe uw woonkamer er uit komt te zien na aankoop van uw meubel.

Hopelijk tot gauw.

                     
Dressoir 340cm voor produktie op 3d tekening Dressoir na produktie in woonkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 dressoir voor produktie 3 d Tekening  Dressoir na produktie
   
© S-Inside Design